19.3 C
İstanbul
Perşembe, Eylül 19, 2024

Satın Al

spot_img

Activision Nihayet Devasa Call of Duty İndirme Sorununa Çözüm Getiriyor!

Call of Duty’nin İndirme Kabusu Son Buluyor!

Call of Duty oyun serisi, yıllardır oyunseverlerin favorilerinden biri olsa da, devasa indirme boyutları birçok oyuncuyu yıldırıyordu. Neyse ki Activision, bu sorunu hafifletmek için adımlar atıyor. Black Ops 6‘nın 25 Ekim’de piyasaya sürülmesinden önce, büyük indirme boyutlarını azaltacak birkaç önemli değişiklik duyuruldu.

Warzone Ayrı İndirilecek

Bu değişikliklerden en büyüğü, Warzone modunun oyunun indirme dosyalarından ayrılması. Battle royale tarzı bu mod, çoğunlukla multiplayer oyunculara hitap ediyor ve single-player modunu tercih edenlerin gereksiz yere 130 GB veri indirmesini engelleyecek.

Az Kullanılan Grafikler Sonra Yüklenecek

Activision, ayrıca Warzone güncellemeleri ile birlikte doku akışı kullanımı özelliğini de geliştirecek. Bu, oyuncuların nadiren kullandıkları içeriklerin sabit disklerine indirilmeden, bir akış önbelleğine aktarılması anlamına geliyor. Bu yöntem, oyunun hemen oynanabilir hale gelmesini sağlarken, daha az kullanılan içeriklerin yüklenmesini geciktiriyor.

Yeni Teknoloji ile Daha Hızlı Oynayın

Her ne kadar bazı içerikler, yayın önbelleği dolana kadar düşük kalitede görünebilecek olsa da, yüzlerce GB veriyi indirmeye gerek kalmadan oyuna erişebilmek önemli bir avantaj olacak. Bu hamle, oyuncuların şikayetlerine yönelik büyük bir yanıt olarak değerlendiriliyor.

İlgili Makaleler

Bağlı kalın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
6TakipçilerTakip Et
29,268TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol
- Advertisement -spot_img

En son makaleler

Erişilebilirlik Araçları