19.3 C
İstanbul
Perşembe, Eylül 19, 2024

Satın Al

spot_img

Jose Mourinho’yu Adana Demirspor Maçında Çılgına Döndüren Kararlar!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho İlk Maçında Çılgına Döndü

Fenerbahçe, Süper Lig’in ilk haftasında sahasında Adana Demirspor’u konuk etti. Sarı-lacivertlilerin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, Süper Lig‘deki ilk maçında hakem kararlarına sert tepki gösterdi.

Mourinho’nun Yardımcısına Sarı Kart

Karşılaşmanın 20. dakikasında Fenerbahçe’nin hızlı kullandığı bir taç atışının tekrarlattırılması üzerine, Mourinho ve yardımcısı Salvatore Foti oldukça sinirlendi. İtirazları sonucu Foti sarı kart gördü.

Mourinho’yu Çılgına Döndüren Detay

Jose Mourinho’nun, hakem Atilla Karaoğlan’ın bazı kararlarına özellikle de Adana Demirspor Teknik Direktörü Michael Valkanis ve yardımcılarının kulübede önde yer almasına itiraz ettiği öğrenildi. Mourinho’nun bu detaya sinirlenmesi dikkatlerden kaçmadı.

Adana Demirspor’un 15 Yaşındaki Kalecisi Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Genç Kaleci Deniz Eren Dönmezer, Sosyal Medyanın Gündeminde!

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunun ilk haftasında Fenerbahçe karşısında Adana Demirspor’un kalesini genç kaleci Deniz Eren Dönmezer korudu. Henüz 15 yaşında olan Deniz Eren, Süper Lig’deki ilk maçına Fenerbahçe’ye karşı çıkarak büyük bir cesaret gösterdi.

Deniz Eren Dönmezer Kimdir?

21 Eylül 2008 tarihinde Hatay’da doğan Deniz Eren Dönmezer, futbol hayatına 2017 yılında Çukurova’da başladı ve 2019’da Adana Demirspor altyapısına transfer oldu. 2024 yazında A takıma yükselen Deniz, ilk Süper Lig maçını Fenerbahçe’ye karşı oynadı. Deniz Eren Dönmezer, 1.90 metre boyu ve yetenekleriyle dikkat çekerken, sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

İlgili Makaleler

Bağlı kalın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
6TakipçilerTakip Et
29,268TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol
- Advertisement -spot_img

En son makaleler

Erişilebilirlik Araçları