19.3 C
İstanbul
Perşembe, Eylül 19, 2024

Satın Al

spot_img

The Perfect Couple

The Perfect Couple: Netflix’in yeni cinayet gizemi dizisi şimdi daha heyecan verici – İşte konusu ve yayın tarihi

Netflix’in “The Perfect Couple” dizisi, Nicole Kidman ve Liev Schreiber’ın başrolünde olduğu gerilim dolu bir cinayet gizemini anlatıyor. Nantucket’ta, düğün sabahı limanda bulunan bir ceset tüm konukları şüpheli hale getiriyor ve karmaşık ilişkilerle dolu bir hikaye başlıyor.

Harika bir mekan, dikkat çeken bir oyuncu kadrosu, baştan çıkarıcı bir hikaye, gerilim dolu bir cinayet gizemi ve birinci sınıf bir yönetmen… Netflix’in yakında yayınlanacak olan “The Perfect Couple” filmi, başrollerinde Nicole Kidman ve Liev Schreiber’ın olduğu yapısıyla, en azından kağıt üzerinde, bir başarı için gereken her şeye sahip gibi görünüyor.

 

lin Hilderbrand’ın aynı adlı New York Times çok satan romanından uyarlanan dizi, Nantucket’ın Arnavut kaldırımlı, beyaz çerçeveli ve sedir kiremitli New England atmosferinde geçiyor ve görsel açıdan gerçekten etkileyici duruyor. Yönetmen Susanne Bier’in önceki işlerinden (Bird Box, The Night Manager, The Undoing) tanıdığımız yeteneği bu projede de kendini gösterecek. Ayrıca, kadroda Eve Hewson ve The White Lotus’tan Meghann Fahy gibi yetenekli isimler de bulunuyor.

Peki “The Perfect Couple” Ne Zaman Yayınlanacak?

Bu proje herkesi oldukça heyecanlandırdı. 5 Eylül’de izleyici ile buluşacak.

 

The Perfect Couple Konusu

Dizinin konusu kısaca şöyle: Nantucket’ta, yaz mevsiminde güzel bir havada, kahramanımız derin bir aşkla ideal adamıyla evlenmeye hazırlanıyor. Ancak düğün sabahı, limanda yüzen bir ceset bulunuyor. Artık tüm konuklar şüphe altında ve düğün yerini bir cinayet soruşturmasına bırakıyor.

Limanda bulunan ceset, gelinin en yakın arkadaşı ve nedimesi Merritt Monaco’nun cesedi. (Fahy tarafından canlandırılıyor.)

 

 

Kitabı okuduysanız, hikayenin gelin adayı, damadın ebeveynleri ve yerel polis şefi gibi çeşitli bakış açılarıyla anlatıldığını biliyorsunuzdur. Bu farklı perspektifler, hikayeye ilginç katmanlar ekliyor ve karmaşık ilişkileri, gizli nedenleri ve geçmişteki uygunsuz davranışları gün yüzüne çıkarıyor.

 

Netflix izleme listenize eklemeyi unutmayın; hem kamera önünde hem de arkasında çok sayıda yetenek barındırıyor. Daha önce bahsedilen isimlere ek olarak, şovun başında Good Girls’tan Jenna Lamia ve yönetici yapımcı olarak Stranger Things’ten Shawn Levy bulunuyor.

İlgili Makaleler

Bağlı kalın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
6TakipçilerTakip Et
29,269TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol
- Advertisement -spot_img

En son makaleler

Erişilebilirlik Araçları