19.3 C
İstanbul
Perşembe, Eylül 19, 2024

Satın Al

spot_img

Steam rekor tazeledi!

Dünyanın en büyük dijital oyun platformlarından olan Steam, yeni rekorlara imza atmaya devam ediyor. Bildiğiniz şeklinde günümüzde on milyonlarca kullanıcıya haiz olan platform, ancak oyun değil devasa bir toplumsal ağa dönüşmüş durumda. Hatta yakın tarihte 34 milyon eş zamanlı oyuncuyu geride bırakmıştı. Geçtiğimiz hafta ise bu üstün dereceli tazelendi. Steam, eş zamanlı oyuncu sayısı rekoru kırdı SteamDB`den gelen verilere nazaran nazaran Steam, Pazar günü Türkiye saati ile 11:00`da 35.385.530 milyon kullanıcıya ulaşarak yeni bir rekora imza attı. Bundan önceki üstün dereceli ise, 34.298 milyon eş zamanlıoyuncuydu. Ayrıca SteamDB’den gelen veriler arasında, son 24 saat içinde en oldukça oynanan oyunlar da yer alıyor. Burada ilgi çekici olan, ilk altı oyunun geçen haftaki oyunlarla aynı olması.

Dünyanın en büyük dijital oyun platformlarından olan Steam, yeni rekorlara imza atmaya devam ediyor. Bildiğiniz gibi günümüzde on milyonlarca kullanıcıya sahip olan platform, sadece oyun değil kocaman bir sosyal ağa dönüşmüş durumda. Hatta yakın tarihte 34 milyon eş zamanlı oyuncuyu geride bırakmıştı. Geçtiğimiz hafta ise bu rekor tazelendi. Steam, eş zamanlı oyuncu sayısı rekoru kırdı SteamDB`den gelen verilere bakılırsa bakılırsa Steam, Pazar günü Türkiye saati ile 11:00`da 35.385.530 milyon kullanıcıya ulaşarak yeni bir rekora imza attı. Bundan önceki rekor ise, 34.298 milyon eş zamanlıoyuncuydu. Ayrıca SteamDB`den gelen veriler arasında, son 24 saat arasında en fazlaca oynanan oyunlar da yer alıyor. Burada entresan olan, ilk altı oyunun geçen haftaki oyunlarla aynı olması.

Buna gore Counter-Strike 2 listenin başlangıcında yer alırken, onu DOTA 2, PUBG: BATTLEGROUNDS, Apex Legends, Helldivers 2 ve NARAKA: BLADEPOINT takip ediyor. Ayrıca GTA 5, 8. sıraya tırmandı ve Palworld 9. sıraya geriledi. Yakın tarihte gösterilen Last Epoch da iki sıra yitirdi şu anda son sırada bulunuyor. Steam`de Tüm Zamanların En Çok Oynanan Oyunları ise değişmedi. PUBG: BATTLEGROUNDS 3,2 milyon eş zamanlı oyuncuyla ilk sırada yer alıyor. İkinci sırada ise 2,1 milyon eş zamanlı oyuncu ile Palworld, devamında ise Counter-Strike 2, Lost Ark ve DOTA 2 bulunuyor. Bir milyon eşzamanlı oyuncuya haiz olan son oyun Cyberpunk 2077 olurken, ilk 10’da ek olarak Elden Ring, New World, Hogwarts Legacy ve Baldur’s Gate 3 yer alıyor.

Kaynak: https://www.donanimhaber.com/harici-baglanti?url=https%253a%252f%252fwww.dsogaming.com%252fnews%252fin-just-a-week-steam-sets-a-new-record-with-35-million-concurrent-players%252f

İlgili Makaleler

Bağlı kalın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
6TakipçilerTakip Et
29,269TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol
- Advertisement -spot_img

En son makaleler

Erişilebilirlik Araçları