21.4 C
İstanbul
Çarşamba, Eylül 18, 2024

Satın Al

spot_img

Amazon, Yapay Zekâ Destekli Asistanını Duyurdu: İşte Rufus!

Amazon, web alışverişlerinde kullanılacak suni zekâ destekli asistanını duyurdu. Rufus adlı asistan, armağan tavsiyeleri verecek, ürünleri kıyaslayacak ve aklınıza takılan soruları yanıtlayacak. Özellik, hemen hemenkontrol aşamasında. E-tecim devi Amazon, bugün düzenlemiş olduğu bir etkinlikte en yeni teknolojisini duyurdu. “Rufus” olarak isimlendirilen bu yeni suni zeka aracı, webüstünden yapacağınız alışverişlere yüzyıl atlatacak. Çünkü Rufus, suni zekâdan güç alıyor ve ürün keşfetmenizi kolaylaştırıyor. Rufus`u şahsi alışveriş asistanınız olarak da düşünebilirsiniz. Diyelim ki bir spor pabuç satın alacaksınız. İnternette küçük bir inceleme yaptığınızda onlarca kategori içinde sayısız ürün görürsünüz. İşte Amazon Rufus, bu karmaşayı ortadan kaldırmak suretiyle geliştirildi. Akıllı asistanı kullanarak hangi tür spor ayakkabıların daha dayanıklı bulunduğunu öğrenebilir, ihtiyacınız olan şeyleri karşılayacak seçeneklere kolayca ulaşabilirsiniz.

Rufus, Amazon mobil uygulamasında bu şekilde görünecek:

Henüz beta aşamada olan ve şimdilik ancak ABD`de, minik bir kullanıcı kitlesi ile kontrol edilecek olan Rufus, fazlaca kolay bir kullanım mekanizmasına haiz olacak. Kullanıcı olarak tıpkı ChatGPT ile konuşuyor benzer biçimde davranıp, kafanıza takılanları soracaksınız. Rufus, sizin için bütün detayları sağlayacak.

Rufus`u kullanarak mamüller ile alakalı malumat alabileceğiniz benzer biçimde bir mevzuyla alakalı ihtiyacınız olan şeyleri da öğrenebileceksiniz. Ayrıca ürün ve armağan tavsiyeleri alabilecek, mamüller içinde kıyaslamalar da yapabileceksiniz. Amazon Rufus’a ulaşmaksa fazlaca basit. Amazon mobil uygulamasının arama kısmına bir şey yazdığınızda Rufus’a ulaşmış olacaksınız. Aynı bölüm, arama terimleriyle alakalı ürünleri göstermeye de devam edecek.

Amazon Rufus için hazırlanan tanıtım videosu:

İlgili Makaleler

Bağlı kalın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
6TakipçilerTakip Et
29,267TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol
- Advertisement -spot_img

En son makaleler

Erişilebilirlik Araçları